Apró figyelmesség

Kedves Nagytarcsai Katolikus Közösség!
A Volánbusz jelezte a Nagytarcsai Polgármesteri Hivatalban, ők pedig továbbították nekünk a problémát, hogy vasárnap esténként, amikor mise van a katolikus templomban, a menetrendben közlekedő buszok sokszor nem-, vagy csak nehezen tudnak behajtani és megfordulni a végállomás területén, mert a misére érkezők nem elég körültekintően parkolnak le. Valóban többször mise közben kellett a buszsofőrnek a templomban jelezni, hogy álljanak el az útból. Hogy ez ne forduljon elő, ezúton is felhívjuk a misére gépkocsival érkezők figyelmét, hogy a templomunk melletti buszforduló területén úgy parkoljanak, hogy a menetrendben közlekedő busz akadálymentesen meg tudjon fordulni, és be tudjon állni a megállóba!
Egyébként a közelben több parkolási lehetőség is található: a gyógyszertár előtt-, a könyvtár előtt és mellett-, Kistarcsa felé a kisbolt előtt-, illetve a Tompa Mihály utcában, vagy a Széchenyi utca elején.
Köszönjük az együttműködő megértést!
– Templomunkban minden vasárnap – így ma is – este 6 órakor lesz szentmise.
– Hétfő esténként 6 órakor imaóra van a templomunkban.
Szeretettel várunk mindenkit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .