Jótékonysági akció

„NAGYTARCSAIAK A NAGYTARCSAIAKÉRT”

Kedves Nagytarcsai Lakosok!

Karácsonyi adománygyűjtési akciónkat idén is elindítjuk.
A karitatív kezdeményezés során tartós élelmiszert és anyagi felajánlásokat gyűjtünk.

Az adományokból rászoruló, anyagi nehézséggel küzdő lakosainknak készítünk karácsonyi ajándékcsomagot. A csomagkészítésben önkéntesek segítségét is örömmel fogadjuk.
A pénzgyűjtő adománydobozok számos helyen ki lesznek téve, például a helyi óvodákban, iskolában, a Polgármesteri Hivatalban.

Az adománygyűjtés november 27 – december 18 között tart.
Az adománygyűjtés fő koordinátora a Nagytarcsai Szociális Segítő Szolgálat.

A banki úton érkező adományok fogadására és a támogatási folyamat lebonyolítására a Nagytarcsa Közalapítvány vállalkozott. Mint közhasznú szervezet, igazolást is tud adni az adományozásról. NAGYTARCSA KÖZALAPÍTVÁNY Bankszámlaszám: 65100259-11045421 – Pátria Takarékszövetkezet.
Kérjük az utalásnál feltüntetni „karácsonyi adománygyűjtés”!

A természetbeni, tartós élelmiszer adományokat csütörtöki napokon, 13-16 óra között lehet leadni az általános iskola konyha felőli részén, a Segítő Szolgálat ideiglenes telephelyén (hátsó bejárat). Akinek ez az időpont esetleg nem megfelelő, kérjük telefonon vagy e-mailben jelezze a következő elérhetőségeken: 06-28-450-204, 109-es mellék vagy a szocialissegito [kukac] nagytarcsa.hu e-mail címen Dr. Novák Éva intézményvezetőnél.

Az adománygyűjtést és az adományok szétosztását segíti és támogatja:
• Nagytarcsa Önkormányzata, Polgármesteri Hivatal
• Nagytarcsai Szlovákok Önkormányzata
• Blaskovits Oszkár Általános Iskola
• Csillagszem és Szivárvány óvoda
• a helyi evangélikus, katolikus és református gyülekezetek
• Lájk Sütiző és Kávézó
• FLEX Nagytarcsai Polgárőr Egyesület
• Füzesliget Egyesület
• Civil szervezetek, a háziorvosi és a védőnői szolgálatunk, valamint mindazok, akik szoros napi kapcsolatban állnak a helyi lakosokkal.

Felhívásunk azoknak is szól, akik segítséget kérnének! Jelezzék, mire van szükségük és mi igyekszünk segítségükre lenni.

Adni öröm! A karácsony lényege a szeretet. Ne felejtkezzünk meg azokról, akiknek a mindennapi betevő előteremtése is gondot okoz. Tegyük szebbé a rászorulók ünnepét.

Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .