Meghívó templomkert takarításra

Templomkert takarítás 2016-ban
Templomkert takarítás

Kedves Nagytarcsai Katolikus Közösség!

Szeretettel köszöntök mindenkit!
A tél elmúlt, a tavasz viszont igen ritkán és szégyenlősen mutogatja szép arcát felénk. Ettől függetlenül a kertekben és szűkebb-, tágabb környezetünkben egyre több tennivaló akad, amit nem jó halogatni. Így van ez egyházunk táján is. Hiába szedtük össze ősszel a rengeteg avart, a téli szél azóta újból összegyűjtött valamennyit kis templomunk kertjében. Mielőtt a fű sarjadni kezd muszáj összeszedni az elszáradt egyéb növénnyel együtt hogy a későbbi fűnyírás könnyebben menjen. Egyébként is ráfér a templomkertre egy kis frissítő, tavaszi takarítás. Ezt a munkát március 23-án (vagyis most szombaton) délelőtt 9,00 óra körül kezdjük el a templomkertben. Aki otthon van, és 1-2 órát tud szánni erre az ügyre, szívesen látjuk. Minél többen leszünk, annál rövidebb ideig tart a munka. Akik tudnak jönni, kesztyűt, kerti szerszámot hozzanak magukkal (gereblye, lombseprű, vesszőseprű, stb.)
Igaz, hogy Húsvét még egy kicsit odébb van, de az ünnep előtt majd könnyebb lesz felfrissíteni a kertet, ha már most rendbe tudjuk tenni.
Társuljon ez a templomkerti, fizikai nagytakarításunk a személyes nagyböjti lelki nagytakarításunkhoz, ill. fordítva!
Jöjjünk minél többen: az időjárás előrejelzés szerint jó időnk lesz!

(Megjegyzem, hogy a faluban is ekkor lesz a szemétszedés, így akinek ott van vállalása, az természetesen oda menjen.)

Hirdetném azt is, hogy 24-én (a hónap 4. vasárnapja), most vasárnap fél 12-kor szentmise lesz templomunkban. Erre még többen jöjjünk; van még hely a templomban 🙂 ! Egyébként a faluba költözők közül egyre többen találják meg templomunkat, ami jó jel! Ezért bátorítok mindenkit, hogy jöjjön, sőt szóljon másoknak is!

Szeretettel: Farkas István akolitus jelölt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .